020 - 4480 680

De Sneldichteres

Samenvatting in dichtvorm

De rijmende notulist

Een internationaal Event voor 1000 cardiologen? Een studiedag van een basisschool? Het maakt niet uit hoe omvangrijk uw bijeenkomst is of waar de dag over gaat. De Sneldichteres is altijd geïnteresseerd en nieuwsgierig en doet op haar eigen wijze objectief verslag van ieder evenement als rijmende notulist. Zij woont uw bijeenkomst van begin tot eind bij en aan het einde verzorgt zij de afsluiting. Na een lange, inhoudelijke dag gaan mensen dankzij de muzikale samenvatting van De Sneldichteres vrolijk, verkwikt en met nieuwe energie de borrel tegemoet.

Muzikale wrap up

Rijmende notulist

Humoristisch en inhoudelijk

De gedichten van De Sneldichteres zijn een combinatie van de letterlijke inhoud van de bijeenkomst en haar eigen observaties. De ervaring heeft geleerd dat die observaties worden herkend door het overgrote deel van het publiek en als zeer humoristisch worden ervaren. Mensen krijgen de bijeenkomst die ze hebben meegemaakt op een relativerende, inhoudelijke en verrassende manier terug en weten zich dat jaren later nog te herinneren. Een optreden van De Sneldichteres is altijd een memorabele afsluiting.

Dominique was geweldig: ze vatte de hele ochtend samen op een scherpe maar aardige manier. Het was briljant.

Prinses Laurentien der Nederlanden

Mij was verteld dat u die middag het symposium – incognito – zou bijwonen en daarover een lied voor de avond zou schrijven. De verwachting vooraf was groot; de verrassing op de avond zelf vele malen groter. De wijze waarop u uw belevenissen van de middag in de tekst verwoordde waren zeer treffend. U hield ons de spiegel voor van onze “eigenaardigheden” in de breedste zin van het woord.

Niet alleen tot “vermaeck” maar ook tot “leringh” naar ik hoop. Wat knap dat u dat kan.

Herman Tjeenk Willink

Contact? laat hieronder uw mailadres achter 
en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Dank u wel voor uw bericht. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Het is niet gelukt uw bericht te verzenden. Probeert u het alstublieft nog een keer.
 +31 (0)20 - 4480 680