De digitale sneldichteres

Nu congressen noodgedwongen veelal digitaal worden georganiseerd heeft ook de Sneldichteres haar werkterrein verlegd naar het wereldwijde web. Samenkomen op een tot de verbeelding sprekende locatie voor een symposium met een netwerkborrel na afloop is nog even niet aan de orde.

Inspiratie en inhoud

Maar ook wanneer u mensen uitnodigt voor een inspirerende online bijeenkomst hebt u de mogelijkheid hen iets extra’s te bieden. Een vrolijke noot, een muzikale, inhoudelijke, humoristische bijdrage aan uw webinar door de sneldichteres. Wilt u uw sprekers introduceren met een lied? Uw bijeenkomst afsluiten met een gezongen samenvatting?

Ik zit met een vrolijk gevoel achter mijn computer. De liederen van Dominique waren om van te smullen.
—Marry van den Top, WUR.

Huiskamerstudio

De sneldichteres komt met haar muzikale begeleider graag naar u toe maar kan u ook geheel ontzorgen door met haar team uit te zenden vanuit haar eigen huiskamerstudio. Belt of mailt u gerust om te informeren naar de mogelijkheden of voor een offerte op maat.

Dominique, de gitarist en de liederen waren een welkom intermezzo. Mooie opening en verrassende afsluiting. Zo fijn dat we dit als extra hebben kunnen bieden
—Jolien Koole

Ik heb genoten van de gedichten. Heel leuk idee.
—Joke van der Giesen, RIVM.

Technische specificaties huiskamerstudio

– Live HD-video
– Kraakhelder geluid
– Aanleveren vooraf opgenomen films
– Huiskamerstudio setting
– Meerdere camera’s
– Compatibel met Zoom, Teams, Youtube en ieder ander online platform